Grafische software voor beginners en gevorderden

Ruim assortiment grafische software

Zowel voor de beginnende creatieveling als de gevorderde heeft schoolspot.nl een ruim assortiment aan grafische software. Op het gebied van foto, video, multimedia, muziek en web vind je voor elk wat wils. Bijvoorbeeld om samen met je kind vakantiefoto’s te bewerken, een website voor je klas, sportteam of familie te maken of om muziek te gaan componeren en branden.

Schoolspot.nl geeft je korting op vele (grote) merken:

  • Adobe
  • Corel
  • Magix

 

Wat kun je allemaal met grafische software?

Legio mogelijkheden natuurlijk, we hebben een aantal veel gebruikte voor je op een rijtje gezet:

Foto’s bewerken

Voor de nieuwe Anton Corbijns of Erwin Olafs! Want naast talent en doorzettingsvermogen is een goed fotobewerkingsprogramma heel belangrijk. Er zijn genoeg gratis varianten, maar als je iets verder wilt dan een filter of een randje, dan is een echt fotobewerkingsprogramma onontbeerlijk.

Op schoolspot.nl hebben we veel keus! Denk aan de Adobe Creative Cloud (enkel voor medewerkers) waar bijvoorbeeld Photoshop, InDesign en Illustrator in zit. Of Corel Paintshop Pro of CorelDRAW.

Begin je net en wil je een wat eenvoudiger programma, dan is Adobe Photoshop Elements (enkel voor ouders en leerlingen) een goede keus. Makkelijk om mee te werken en bevat toch alle veelgebruikte opties van zijn grote broer.

Multimedia

Meer bezig met muziek? Denk dan aan Magix Music Maker hiermee monteer je verschillende video’s aan elkaar. 


Creatieve web- en videodesigners

Ook de creatieve web- en videodesigner kan aan de slag met de software van:


Nog niet zo veel ervaring? Met Premiere Elements van Adobe, Magix Video Deluxe en Webdesigner krijg je tools om eenvoudig video’s en filmpjes te maken. Je hebt geen ervaring nodig om met deze design software aan de slag te gaan.

Een overzicht van grafische software op Schoolspot.nl: