Belangrijke informatie: schoolspot.nl stopt per 1 juli 2024

 

Beste klant van schoolspot.nl,

Vanwege de afnemende vraag hebben wij helaas besloten om te stoppen met schoolspot.nl. Per 1 juli zal de website definitief offline gaan. Tot die tijd kun je nog wel je licentiecodes ophalen.

We begrijpen dat het stoppen van schoolspot.nl vragen bij je oproept. Hieronder vind je daarom de veelvoorkomende vragen met antwoorden. Ben jij ICT-beheerder? Informeer als school zelf ook alle medewerkers en ouders over de stop van schoolspot.nl.

Tip: nieuwsbrief speciaal voor leerkrachten

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwtjes en tips voor het werken met Teams, Outlook of Excel? Ga je graag aan de slag met digitale geletterdheid in de klas? Onze nieuwsbrief ICT in de onderwijspraktijk is speciaal voor leerkrachten, IB’ers, I-coaches en andere onderwijskundigen. Meld je aan!

Vragen en antwoorden

Wat kan ik nu nog bij schoolspot.nl bestellen en tot wanneer kan dat?
Je kunt niet meer bestellen bij schoolspot.nl.

Tot wanneer heb ik toegang tot mijn downloads?
Je kunt je huidige downloads inzien tot en met 30 juni 2024. De software zelf kun je gebruiken tot het einde van de looptijd van de licentie.

Waar vind ik de productcodes, serienummers of installatiecodes?
Deze vind je tot en met 30 juni 2024 in je schoolspot-account (bij bestellingen). Je bent zelf verantwoordelijk om deze gegevens op tijd op te halen en te bewaren.

Hoe zit het met mijn garantie op hardware?
Neem bij vragen over garantie contact met ons op via info@schoolspot.nl.

Wat gebeurt er met mijn accountgegevens?
We bewaren de accountsgegevens volgens de wettelijke bewaartermijnen (7 jaar), maar zullen hier niks mee doen.

Kan ik straks op een andere manier korting krijgen op software?
Voor het gebruik van Microsoft 365 raden we schoolmedewerkers aan om te kijken naar het kortingsprogramma van Microsoft Workplace. Via dit programma krijg je 30% korting op de aanschaf van een Microsoft 365-abonnement (alleen wanneer jullie op school ook met Microsoft 365 werken). Voor Adobe Creative Cloud of andere ICT-producten (zoals antivirus) kunnen we je helaas niet doorverwijzen naar een alternatief met korting.

Heb je een andere vraag?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@schoolspot.nl.

Met vriendelijke groet,

APS IT-diensten