Breng anderen op de hoogte van schoolspot

Bekend worden dat doe je niet alleen. Daar hebben we elkaar voor nodig. En om te zorgen dat geen ouder, leerkracht of medewerker op een basisschool meer onnodig geld uitgeeft aan software en hardware... Maar meteen bij een nieuwe antivirus, laptop of Office-versie aan schoolspot denkt. Juist, dat zouden we heel graag samen met jou willen regelen!

Word vriend van schoolspot

Wij zijn zo blij met jou

We helpen je natuurlijk! Op deze pagina kun je allemaal materiaal downloaden en aanvragen. Bijvoorbeeld een poster of flyer voor in de gang, maar ook een PowerPoint-slide voor een praatje over schoolspot tijdens de voorlichtingsavond!

Cadeautje voor nieuwe leden!

Voor nieuwe klanten hebben we nog iets moois. Iedereen die nu een account aanmaakt en zijn adresgegevens doorgeeft, sturen we een gratis rugtasje op. Lees er hier meer over.

Vraag het gratis promotiemateriaal aan

  

Andere vrienden van schoolspot basisscholen (een willekeurige selectie)

                                    

 

Handig voor jezelf en de klassenouder!          

Het komende schooljaar geven we informatie over deze thema's:

Gratis of voor heel weinig - Laptops en hardware voor kinderen en ouders - Leren leren en huiswerk maken - Hoe maak je een goede en leuke spreekbeurt - Foto's bewerken - Wat kun je doen met Office365 van € 3,99? - Spelletjes en surfen (veilig online) - De CITO-toets - Handige tips om goed samen te werken - Tips voor het maken van een goed werkstuk en presentatie - Nationale juffen- en meestersdag - Leren (blind) typen - Voorbereiden middelbare school - Avondvierdaagse-Klassenmoeders-bedank-dag - Zomervakantie-anti-verveel-tips. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we laten je weten wanneer de thema-informatie klaar is.